VAALEITA SÄVYJÄ JA VALOA KOTIIN

*Kaupallisessa yhteistyössä: Ellos

elloshome (4 of 4).jpg

Mulla on hirvee vimma saada koti kevätkuntoon. Tajusin, että kun palaamme Ras al Khaimahista, on jo virallisesti kevät, mikä tarkoittaa mulle pioneita, keveämpää sisustusta kotona ja hurahtamista kaikenlaiseen pastellinväriseen. 
Ollaan sisustamassa pojan huonetta hieman uudelleen, kun vaihdetaan pinnis pois ja siirrytään lapsen sänkyyn ja samalla hankitaan uutta hyllyä ja valaisinta, sillä nykyinen on todella tunkkaisen värinen. Oon selaillut paljon sisustukseen liittyviä verkkokauppoja ja huomannut hurahtavani enemmän ja enemmän kaikkeen ihanaan pehmeään, vaaleaan ja kevyeen. Vähän myös mietin meidän olkkarin päälampun vaihtamista, sillä tuo tuli talon mukana ja on palvellut kivasti, mutta kaipaisin ehkä jotain freesimpää, en tiedä. Ainakin on tullut sellainen fiilis kun tässä on tutkinut varmaan satoja valoja, etsiessä pojan huoneeseen nättiä kattolamppua. 

Keräilin tähän muutaman suosikin Elloksen valikoimasta kun niitä pyörittelin mielessäni ja tällaiset siellä houkutteli.

Tuo pääkuvan lamppu on musta aivan ihana ja sopisi meidän pöydän ylle ihanasta, paitsi että meillä on korkea vino katto, joten täytyy vähän katsoa, miten sen saisi nätisti kiinnitettyä. Meillä on muuten hämmentävän paljon koukkuja lampulle olkkari/keittiö-akselilla ja lisäksi halogeenejä, mut just pöydän yllä ei ole mitään. Täytyy vähän miettiä.

elloshome (3 of 4).jpg

Mä oon ihan lakanahullu. Meillä ei oo hirveen montaa lakanasettiä, koska lakanoiden pitää tuntua just täydelliseltä ja oon tosi valikoiva niiden suhteen. Oon vienyt tosi hyväkuntoisia vähänkäytettyjä lakanoita hyväntekeväisyyteen ja jättänyt meille neljät tai viidet lakanat. Viimeisimpänä hankittiin hääpäivälahjaksi ihana hintava pussilakanasetti, joka tuntuu taivaalliselle. Toisillemme hankittujen lahjojen sijaan päätettiin hankkia jotakin yhteistä, pumpulihäiden kunniaksi pumpulinpehmeät lakanat. Kevättä ja kesää kohden rakastan aina vaihtaa pellavalakanat käyttöön ja meillä on itse asiassa nuo Elloksen pellavalakanat, joista tykkään tosi paljon. Nyt kaipaisin niiden kaveriksi ehkä jotain vaaleansävyistä värillistä päiväpeittoa, sillä tällä hetkellä meillä on aina vaan tylsä valkoinen päiväpeitto. Tai ollaan rehellisiä, meillä on noin 9/10 päivästä sänky petaamatta päiväpeitolla. Tässä pitäisi ehkä hieman parantaa tapoja.

elloshome (1 of 4).jpg

Meillä on jatkuva vääntö miehen kanssa vaaleanpunaisesta. Mä haaveilen vaaleanpunaisista ohuista verhoista makkariin, mieheltä tulee ehdoton ei. Mä oikeesti kadehdin niiiin paljon niitä parisuhteessa eläviä naisia, joiden kotona on vaaleanpunaista ja hörhelöä ja kaikkea naisellista. Oon saanut sniikattua meille muutaman vaaleanpunaisen koristetyynyn ja viltin okei, vierashuoneeseen vaaleanpunaisen sohvan (:D), mutta muuten mies on ärsyttävän vakaasti sitä mieltä, että vaaleanpunaista meille ei tule. Mä haluaisin jotkut ohuet ja läpikuultavat vaaleanpunaiset lakanat kaiken harmaan, valkoisen ja beigen kaveriksi makkariin. Ja tietty sen vaaleanpunaisen päiväpeiton. Joudun ehkä tyytymään vaaleansiniseen, veikkaan, että sen saan jotenkin puhuttua läpi miehelle. Mä muutenkin haluaisin vähän ilotella eri väreillä, vaikka kolmellakin hempeällä sävyllä, niin ei. Samansävyistä ja harmaata sen olla pitää 😀

elloshome (2 of 4).jpg

Lampuista sentään löysin molempia miellyttävän version. Tuo teräksenvärinen kaunis lamppu on hyvin samantyyppinen kuin meillä nyt, mutta kevyempi ja ilmavampi. Täytyy hieman miettiä, miten tuo sopisi. Elloksella on muutenkin mun mielestä ihan paras valikoima lamppuja ja mattoja ja meidän lähes kaikki valaisimet on Ellokselta. Ja kaikki matot. Jotenkin tänä vuonna ei tee yhtään mieli koristella kotia millään piensisustusesineillä ja muulla, vaan enemmänkin haluan vaan isoja pinta-aloja jotakin kaunista väriä ja pehmeitä ohuita kankaita.

Ahhhh, kohta voi melkeen pakata kaikki paksut viltit pois ja kaivaa puutarhakalusteet pressun alta. Heti kun tuolta on ensin sulanut toi neljä metriä lunta. Mut aina voi unelmoida, eikö? 🙂

Lisää Elloksen ihania liinavaatteita ja verhoja löytyy täältä ja nuo kaikki lampu täältä!

9 thoughts on “VAALEITA SÄVYJÄ JA VALOA KOTIIN

 1. Mä tykkään kans ihan hirveen paljon vaaleenpunasesta sisustuksessa! Miesystävääkää ei haittaa et on vaaleenpunaset lakanat ja vaaleenpunasia koristetyynyjä. Se osti itse ihan omatoimisesti kylpyhuoneeseen vaaleenpunasen matonkin meille kun saippuan pumppupullot on vaaleenpunaset, ei haitannut ollenkaa tollanen yllätys ️

 2. Sisustus on ollut minulle aina suurin intohimo ja millä puran luovuuttani. Miehen valtakunta on taas autotalli. Ollaan sovittu silleen että molemmat saavat toteuttaa itseänsä omalla intohimon alueillaan. Eli minä saan sisustaa ja hän saa ostaa kaiken maailman härpäkkeitä ja korjailla jne niin paljon kuin sielu sietää ja autotalliin minä en puutu ollenkaan. Sisustuksessa tietysti otan huomioon miehenikin ja suurimmat hankinnat ollaan tietysti hankittu molemmille mieleiseksi mutta muuten olen saanut toteuttaa itseäni täysin vapaasti. Sisustusmakuni ei ole ehkä ihan perinteinen moderni vaalea niin onneksi meillä on aika samanlainen maku ja mies on ollut ihan tyytyväinen sisustukseen. Tosin ei ole tullut vielä niin kovaa vaaleanpunaiseen hurahtamista että pitäisi muutaman sohvatyynyä enempää ostaa, joten mies ei ole nähnyt aiheelliseksi puuttua 😀

  1. Meillä on sellainen pieni varasto, joka on miehen valtakunta 😀 Mun toimisto on mun valtakunta 😀 Kaikki yhteiset tilat on vain kompromisseilla toimivia ratkaisuja 😀 Meillä on muuten samanlainen maku, mutta vaaleanpunainen jakaa meillä mielipiteet 😀 
    

 3. Voi mulla tulee myös keväisin valtava sisustusinnostus! Jotenkin alkaa kaipaamaan kevyitä tekstiilejä juuri esim pastelleilla sävyillä. Kauan sisustin harmaa-valkoisella, mutta nyt on maku/tyyli muuttunut enemmän selkeisiin linjoihin, valoverhoihin yms raikkaaseen. Viherkasveilla ja leikkokukilla on ihana lisätä vielä kevään tuntia kotiin 🙂 eilinen auringonpaiste, linnunlaulu ja leuto keli sytytti kevään odotuksen oikein kunnolla. Harmi, että nyt pyryttää taas lunta 😀

  1. Mä haluaisin kans viherkasveja kotiin, mut jotenki ne ei tunnu sopivan minnekään :/ Ja hitto, sanos muuta, mä olisin ihan valmis jo siihen, että kevät tulis :/ 

 4. Mä halusin viime vuonna vaaleat verhot joissa ois kuitenkin jotain väriä. Mies torppasi kaikki vaaleanpunaiset ja turkoosit mutta lopulta sain huijattua meille vaaleanvioletit verhot kun väitin että mun silmiin ne näyttää vaaleenharmailta 😀

 5. Mä en oo koskaan ollut roosan/pinkin ystävä..mut kun nelikymppisenä vielä yhden tytöntyllerön pyöräytin, se väri on jostain kumman syystä alkanut löytymään verhoista ja sohvatyynyistä 😀

Leave a Reply