HITONMOINEN FLUNSSA

february (1 of 1).jpg

This flu is kicking my ass right now! Hetken eilen kuvittelin, että ollaan vihdoin parempaan päin. Dante alkaa olla melko lailla  kunnossa,vielä vähän nuhainen, mutta vetää taas normaalilla energiallaan ympäriinsä. Mä sen sijaan oon tänään huonoimmillani. En oo käytännössä saanu nukuttua koko viime yönä, ku oon ollut niin tukossa ja kurkku niin kipeenä. Ja tää päivä on menny lähinnä peiton alla uikuttaen, kuinka hirveä olo onkaan. 

Tänään mun oli tarkoitus pitää töissä viininmaistelu-tilaisuus työkavereille ja olin eilen sen verran paremmissa energioissa, että sain puoli päivää tehtyä töitäkin fiksusti ja ajattelin, että tänään olisin varmaan jo ihan kunnossa palata työmaalle. Niin ehei, tänään on ollut pahin päivä tähän asti. Myös mieheni on ihan superkipeänä, ja onneksi äitini uhmasi tätä flunssapöpökotia ja tuli leikkimään Danten kanssa ja pitämään tästä huolta, sillä me ollaan molemmat niin rikki, ettei olla yhtään siinä energiassa, että saatais pidettyä yksi taapero jotenkin aisoissa ilman, että se hyppii mökkihöperönä pitkin seiniä. 

En oikeesti muista milloin olisi ollut näin HC flunssa. Lääkäri tuumasi, että tää on joku virus, joten en nyt tarkalleen tiedä mikä tää on. Dantella oli kurkunpääntulehdus, minkä useimmiten aiheuttaa parainfluenssa, mut en sit tiedä mikä meillä on. Mulla yleensä menee niin, että flunssassa kestää pari päivää kuume, nuha ja kurkkukipu ja sen jälkeen yskin jonku 1-2 viikkoa jälkitautina kuin mikäkin. Ja se yskä on aina todella inhottavaa. Nyt oon ollut jo yli viikon kipee niin, että on kuumetta, hedaria, kurkkukipua ja nuhaa, mut yskä loistaa poissaolollaan vielä. Eiköhän se oo sit seuraavan parin viikon ilo. Yngh. 

Oon siis vaan maannut sängyssä ja kattonu Suitsia (löysin netistä 8-tuottiksen, jeeeee!!!) ja nukkunu kolmet päikkärit päivässä. Todella toivon, että tää megatauti ei kestä enää ihan hirveen pitkään, koska mulla ei oo tähän aikaa eikä malttia, mä mökkihöperöidyn tän kourissa ihan täysin. Kaikki työt odottaa tekijäänsä, piha on jonku neljämetrisen hangen peitossa ja kaikki hommat ihan levällään. Onneksi Danten kummisetä oli niin ihana, että kävi pyörähtämässä meillä tekemässä etupihan lumityöt ennen kuin hanki alkoi olla sellainen, ettei sieltä olisi päässyt enää edes meidän järeällä maasturillamme saati kakkosautollamme 😀 Kerroinko muuten, että ostettiin toinen auto? En enää muista mitään, mikä edelsi tätä flunssaa, joka on tuntunut nyt kestävän jo ainakin vuoden. Ellei kaksi. 

Onko teillä jotain postaustoiveita? Mulla on ollut tarkoituksena kirjoitella niin mun hiustuotteista kuin kodin suosikeista ja Chanelin laukuista pientä opasta kuin myös pottatreenaamisesta, mut onko teillä jotain toiveita, mitä haluaisitte ehdottomasti lukea? 🙂 Lapsiperhejuttuja vai muita juttuja? 

15 thoughts on “HITONMOINEN FLUNSSA

 1. Sama täällä! Torstai-iltana oli sellainen olo, että oon tulossa kipeeksi. Mies oli alkuviikosta. Perjantaina koulusta tuli viestiä, että poika valittaa päänsärkyä. Mulla jyskytti myös. Lauantaina olin kaatumaisillani sänkyyn, sunnuntaina en päässyt ylös. Nyt tiistaina vieläkin heittää päässä, kuumetta nousee, nenä tukossa ja plaagh…. En kyllä muista, milloin flunssa olis kaatanut mut sänkyyn, ehkä joskus kaks vuotta sitten :/
  Netflix selattu läpi, mutta löysin sieltä sellasen ku “how to get away with murder” ja oon ihan koukussa! Suosittelen 🙂
  Paranemisia!

  1. Toivoisin myös Lontoo postausta. Mistäpäin kannattaisi varata hotelli kun on lapsi mukana, mitä paikkoja nähdä jne.

 2. Voi mikä tauti, paranemisia! Postaustoiveena Danten vaatekaapin sisältöä, myös kengät kiinnostaa 🙂 Meillä on aika samanikäiset pojat ja seuraavaa kokoa tässä ahkerasti haalin. Kevättä ajatellen takki, lenkkarit ja jumpsuit etsinnässä. Ehkä joku kiva bomberkin. Ja jos on tullut jotain erityisiä suosikkeja (merkkejä tai vaatekappaleita) tai must have-juttuja, niin nekin kiinnostaa. Muutenkin kaikki lapsiperhejutut on mieluisia.

  1. Voimia ja tsemppiä teille toipumiseen ja ihana äiti joka tulee auttamaan .
   Minä sairastin viime talvena jonkun ihme flunssan joka kesti 2,5 viikkoa ja siinä meinas seinät kaatua päälle. Ja siihen päälle tuli vielä poskiontelotulehdus. Onneksi tänä talvena selvisin kolmen päivän flunssalla toistaiseksi.
   Postaustoiveita lapsiperhejuttuja :), kotijuttuja.

 3. Moi, tsemppiä flunssasta toipumiseen!
  Täällä toinen Suitsin fani, mistä löysit 8 -tuotantokauden?? Haluun nähä kans 😀

  T. Koukussa

 4. Eilen se flunssa pamahti tännekin, siispä aamu alkaa sängyn pohjalta blogeja lukien. Katsotaan miten kehittyy….. Paranemisia siis!
  Ihastelin jo instassa tuota ekaa kuvaa jossa tulppaanit ja tuo huikea näkymä, jäin haaveilemaan että ollapa tollainen näkymä joskus itselläkin ikkunasta <3 teillä on varmasti onnellista siellä asua 🙂

  Postaustoiveena olisi kyllä kiva lukea hiusjutuista, onko sinulla kokemusta Löwengripin tuotteista? Ja olisi ihana kurkistaa vaatekaappiisi 🙂

 5. Mä sairastuin 2 viikkoa sitten, joku virus se tosiaan on. Oli kuumetta jonain neljänä yönä, kauhee yskä ja sit just ku olin jo paranemassa, sain jonkun poskiontelotulehuksen alun, joka nyt alkaa tuntua jo paremmalta, ehkä. Sitä vaan, että onneksi nuo flunssat aina menee ohi, vaikka tuntuukin epätoivoiselta sillon ku on kipeä 🙂

 6. Kaikki nuo yllämainitut kiinnostaa paitsi pottailut 😀 Mutta sen voi tietenkin itse skipata. Lapsiperhejutut kiinnostavat kyllä mutta enemmän sinun pohdinnan kautta ja oivalluksista on kiva lukea.

 7. Tiedän niin tunteen! :/ Mulla oli marraskuun alussa ihan kauhea flunssa kuumeineen, mullahan on tosi harvoin kuumetta ja flunssa kestää sen 3 päivää, no silloin kuume nousi lähes 39:ään ja heräsin keskellä yötä täristen enkä ymmärtänyt mitä tapahtuu, onko meillä näin kylmä 😀 kun en enää muistanut millaista on olla kuumeessa…Sitten tuli flunssan jatkoksi kamala räkätauti, olin reilun viikon kipeänä ja töistä pois. No ei mennyt kuin kuukausi niin tulin joulukuun puolessa välissä taas kipeäksi ja taas saikkua jouluun asti, jouluksi onneksi sen verran tervehdyin että pääsin joulun viettoon, välillä niistäen, mutta sama homma, kuumetta, sillä kertaa olo ei ollu niin paha, mutta tarpeeks paha kuitenkin ja ihmettelin että mitä hittoa tää on!! 😀 Se tylsistyminen oli kyllä omaa luokaansa, kun ei enää jaksanut edes katsoa mitään sarjoja, kaikki hyvät oli katottu loppuun enkä jaksanut etsiä uutta, telkastakaan ei tullut mitään, ja vaikka viihdynkin hyvin kotonakin, niin sellainen viikko neljän seinän sisällä oli mullekin jo liikaa… No ei muuta kuin paranemisia! Osaa kyllä taas arvostaa terveenä olemista!

  1. Ok nyt vähän liioittelin, siis kuume nousi ekalla kerralla lähes 38:aan 😀 Ja toisella kierroksella oli myös päälle 37 ja olin silloinkin ihan rikki, jännä miten tuommoinen pieni kuumekin tuntuu, kun normisti sairastaa flunssaa ilman kuumetta!

 8. Ehdottomasti laukku-juttuja! Omalta osaltani pikkulapsi-vaihe on jo eletty , joten ei enää ajankohtaisia asioita ja niin sanotusti kevyemmät jutut kiinnostavat.

Leave a Reply