MESTARILLINEN SMOOTHIE?

*Kaupallisessa yhteistyössä Wilfa & Mehuisa

mehuisa3 (2 of 12).jpg

Muistatteko, kun kirjoittelin Wilfan ja Mehuisan järjestämästä smoothien ja mehun SM-kilpailusta viime vuonna? Viime vuonna kokeilin kaikki finalistireseptit läpi ja ihastuin niistä pariin. Nyt olen ajatellut tänä vuonna osallistua itse kilpailuun ja olen miettinyt ja hionut hieman mun smoothieohjettani kilpailua varten. Vielä on hetki aikaa hioa, nimittäin kilpailuaikaa on vielä reilu viikko. On ollut kiva inspiroitua joka-aamuiseen smoothieen Mehuisan Insta-kanavista ja oonkin tehnyt jos jonkinmoista smoothieta tässä viime päivinä. Vielä en oo ihan varma, millä ohjeella aion osallistua, mutta ajattelin muistuttaa teitäkin kisasta!

Voit lukea lisää Mehuisan sivuilta, mutta tässä lyhyesti ohjeet, miten voit osallitua:

Jaa reseptisi annoskuvan kera Instagramissa tai Facebookissa tunnisteella #mehuisa. Kilpailu on avoin 23.9.2018 saakka. Jos jaat kuvasi Facebookissa, muista merkitä julkaisusi julkiseksi. Mehuisan Jasmin Helmi testaa yhdessä kilpailutuomariston ja Mehuisa-kanavan vieraiden kanssa kilpailuun osallistuvien reseptejä, joista valitaan neljä parasta mehu- ja smoothieohjetta tekijöineen loppukilpailuun. Arvosteluperusteina ovat maku, terveellisyys, satokausiajattelu ja estetiikka. Mehun ja Smoothien SM-kilpailun finaali järjestetään toista kertaa Helsingin Messukeskuksessa I love me -messuilla 20.10.2018, jossa tuomariston ja suuren yleisön edessä voittaja kruunataan mehun ja smoothien suomenmestariksi. Kilpailua johtavat ammattikokki ja ruokastylisti Alex Nurmi ja Mehuisan ruokastylisti Jasmin Helmi. 

mehuisa3 (9 of 12).jpg

mehuisa3 (10 of 12).jpg

mehuisa3 (3 of 12).jpg

mehuisa3 (4 of 12).jpg

mehuisa3 (7 of 12).jpg

Osallistuminen kiannattaa, sillä palkinnot on aika mielettömiä!

1. sija:
2000€ matkalahjakortti, Wilfa Adagio -mehupuristin, Wilfa Classic -aamiassetti (kahvinkeitin, leivänpaahdin ja vedenkeitin, useita värivaihtoehtoja), Wilfa Power Fuel PF-1200S -tehosekoitin

2. sija:
Wilfa Adagio -mehupuristin, Wilfa Classic -aamiassetti (useita väri- vaihtoehtoja), Wilfa Power Fuel PF-1200S -tehosekoitin

3. sija:
Wilfa Adagio -mehupuristin, Wilfa Power Fuel PF-1200S -tehosekoitin

mehuisa3 (6 of 12).jpg

mehuisa3 (5 of 12).jpg

mehuisa3 (1 of 12).jpg

mehuisa3 (12 of 12).jpg

Meillä on Wilfalta Andante mehupuristin ja Power Crush -tehosekoitin, jotka on palvellu hienosti vuoden ja on edelleen kuin uudenveroisia, joten uudet keittiökodinkoneet ei ole ihan tarpeessa, mutta olishan se siistiä kehittää joku resepti, joka olisi Suomen Mestari 🙂 Ja no, matkalahjakorttikin olisi kiva, vaikka epäilenpä, että mun reseptit ei ole tarpeeksi luovia voittoon. No, kiva kuitenkin haastaa itseään ja kokeilla uusia juttuja. 

Mutta jos teillä ei vielä ole täydellisen tehokasta tehosekoitinta tai mehustinta, niin ehdottomasti kannattaa osallistua kilpailuun. 

Ja jos osallistuminen ei tunnu omalta, niin kannattaa katsoa IG:ssa @mehuisa -tili, jolta löytyy paljon erilaisia inspiroivia smoothie- ja mehuohjeita. Siellä on aika ihanasti kauteen sopivia hyviä inspiksiä, joten jos syyskauteen on inspistä hukassa hedelmäisen je freshin kesän jälkeen, niin sieltä tosiaan löytyy melkein mitä tahansa hyviä vinkkejä! Esim. miten aktiivihiiltä voi käyttää smoothieissa ja miten kukkakaali sopii mehuun. 

mehuisa3 (8 of 12).jpg

Mikä on teidän lempprismoothie? 

One thought on “MESTARILLINEN SMOOTHIE?

  1. Onko nuo somisteena olevat oksat myrkyllistä lumimarjaa? Joku tietämätön lukija voisi saada mielikuvan smoothieen sopivista marjoista…

Leave a Reply