Kesän huolettomin jäätelö

*Kaupallisessa yhteistyössä LOHILO

Mä oon aina kaivelemassa jäätelöaltaista uusia jäätelöitä ja meillä on aina pakkasessa useempaa eri jätskiä, joista sekoittelen sitten kaikkia eri annoksia. Raskausaikana meni jäätelöä aika reippaasti, eikä tässä kesähelteilläkään oo hirveästi kulutus vähentynyt. Oon tehnyt uusia jätskisuosikkilöytöjä, ja varsinkin Cittarin pakastealtaan päästä löytyi mielenkiintoinen uutuus. LOHILO-proteiinijäätelö. Otin sen oikeastaan vähän naureskellen mukaan, koska jotenkin konseptina fitnessmäinen proteiinijälkkäri ja jäätelö ei vaan voineet sopia yhteen mun mielestä. Ja yllättäen ihastuinkin siihen täysin! 😀

Alkuun maistamamme Banana Split ja Salted Caramel olivat aivan mahdottoman hyviä ja pakkauksen tarkempi tutkiskelu osoitti, että ne eivät ole vain hyvänmakuisia vaan myös sisällöllisesti. Vedin pakastimesta kaikki jäätelömme pöydälle ja tein empiiristä tutkimusta. LoHiLo nimittäin lupasi low fat, high protein, low carbs -yhdistelmää, eikä pettänyt! Nimittäin vertaillessani LOHILOa muihin pakastimestamme löytyviin jätskeihin, huomasin tosiaan, että muissa jäätelöissä oli tuplasti, välilltä triplasti rasvaa ja sokereita ja samassa suhteessa vähemmän proteiinia. Minua huomattavasti enemmän urheileva mies repäisi jääkaapista vielä maitorahkan vertailun vuoksi ja hirveän onnellisena totesi, että tässä jäätelössä on enemmän proteiinia ku maitorahkassa. Kesä oli pelastettu! 😀

Jätskin juju on siinä, että proteiinin lähteenä on käytetty heraproteiinia ja kaseiinia. Esimerkkinä ravintoarvoista voisi ottaa vaikkapa yhden suosikeista, eli banana split -maun. 100 grammassa jäätelöä on nimittäin 4,1 gr rasvaa, 9,2 gr hiilareita ja peräti 12,3 gr proteiinia. Kilokaloreita tuossa on 123 kcal 100 grammaa kohti. Jätkit on makeutettu luonnontuotteilla ja ne on vähälaktoosisia. Eli ei todellakaan mikään morkkisjäätelö, vaan tätä voi huoletta vetää vaikka purkillisen! Jätskit on pakattu käteviin ylösaukeaviin 175 gramman rasioihin, eli ne sopii täydellisesti mukaan vaikka piknikille tai minne tahansa kesän rientoihin. 

Hyvien ravintoarvojen lisäksi parasta näissä on maku! Nää ei ole ällömakeita tai liian kermaisia, eivätkä missään nimessä myöskään vetisiä. Nämä ovat mielestäni koostumukseltaan täydellisen pehmeitä ja raikkaita, mutta näihin on samalla pakattu paljon makua. Otin vähän aikaa sitten yhteyttä Lohiloon ja sain ilokseni kuulla, että nyt on useampiin liikkeisiin ympäri Suomen saatu kaikkia Lohilon makuja. Sain myös maistettavaksemme kaikki maut, ja mahdollisuuden järjestää teille mukavan arvonnan. Makuja löytyy tällä hetkellä seitsemän, joista mun suosikkeja ovat Banana Split, Salted Caramel ja Caramel Chocolate Swirl. Näiden jälkeen hyvinä kakkosina ovat Double Chocolate ja Cookie Dough. Ehkä vähiten mieleeni on Cinnamon Bun ja Chocolate Peanut crunch, vaikka nekin on aika hyviä. Jos tykkää korvapuusteista ja kanelista tai maapähkinävoista, niin varsinkin tuo viimeisin on ihan kuin maapähkinävöin jäätelöversio. Salted Caramelia ja Banana Splitiä meillä kuluu kaikista ronskeimmalla kädellä.

Hintaa näillä on n. kolmen-neljän euron pintaan, ja tuosta purkista riittää hyvin kahdelle, eli nämä eivät ole hinnallakaan pilattu. 

Kuten mainitsin, sain mahdollisuuden järjestää teille aika kivan arvonnan näiden osalta, joten käykäähän kurkkaamassa Instagramistani lisätiedot siihen, sillä arvonta tapahtuu Instagramissani! 🙂 

Oletteko te jo kokeilleet näitä? 

9 thoughts on “Kesän huolettomin jäätelö

  1. Lähin tän postauksen jälkeen heti tiirailemaan jäätelöhyllyä ja löysin tuota Double Chocolate -makua. Aivan superhyvää! Minun mielestä parempaa ku normijäätelö:P Harmi vain ku muita makuja ei ainakaakn tuossa kaupassa näyttäny olevan:( Mutta kiitos tästä uudesta tuttavuudesta!:)

  2. Nyt on pakko (ehkä ekaa kertaa) kommentoida. Oon lukenut sun blogia monen monta vuotta ja miettinyt jo jonkin aikaa, että pitäisi kai joskus kommentoida ja kertoa kuinka paljon tykkään tyylistäsi kirjoittaa. Sun ansioista (vai oisko se sun syy) oon koukuttautunut kookosmannaan. Ihan hullun hyvää, oon saanut lähipiirin kookosvastaisetkin rakastamaan sitä. Kiitos siis vinkistä. Toinen juttu, josta on pitänyt kiittää on vähän hölmö. Mulla on tosi kova lentopelko, mutta aina ennen lentoa ja lennolla mietin kuinka paljon sä oot lentänyt ja kaikki on mennyt hyvin (eikö?).
    Lohilo on tuttu, viimeksi tänään meni peanut crunch nassuun ja parasta maun jälkeen tosiaan on ettei tarvi potea huonoa omaatuntoa. Oli kivaa lukea teidänkin löytäneen lohilot.
    Nyt, kun kerran sain aikaiseksi kommentoida niin kehun vielä kuinka söpö vauva teillä on. Siis tosi söpönen. Hyvää kesää teille.

  3. Kuulostaapa herlullisilta! Osaatko sanoa, onko nämä tehty pastöröidusta maidosta? Yritin tutkia asiaa, mutta en löytänyt vastausta. Nämä sopisi kyllä muuten täydellisesti raskaushimoissa herkutteluun 😀

  4. Kiitos jätskisuosittelusta, ehkä ensi kauppareissulla uskallan ostaa kokeiluun! Vähän aikaa sitten tiirailin näitä Lohilon purkkeja pakastealtaalla tovin, mutta sitten purkki vaihtuikin perus Ben&Jerryyn, kun ajattelin ettei proteiinijäde voi olla erityisen hyvää. Pitänee kuitenkin antaa näille mahdollisuus 😀

  5. Äsken ostin kaikkia kolmea makua, mitä cittarissa oli (Prismasta oli loppu) ja salted caramel kyllä tosiaan meni aivan tavallisesta jäätelöstö, eli toimii! Olen maistanut aiemmin esim wheyheyn protskujäätelöä, mutta niiden koostumus oli vähän “sitkeä”, Lohilo muistuttaa tosiaan ihan tavallista jäätelöä koostumukseltaankin!

  6. Mieki oon näitä katellu mut en oo ostanu. Pitänee tän suosituksen perusteella kokeilla, lähikaupasta paria näistä löytyyki. 🙂

Leave a Reply