Treffi – parasta Helsingissä

treffi (1 of 1)-2

*Postaus toteutettu yhteistyössä Treffipubin kanssa ja sisältää arvonnan*

TREFFIT PUBISSA. Jos on nälkä, niin en suosittele katsomaan postausta pidemälle. Näin isänpäivän kunniaksi ajattelin nimittäin kirjoitella meidän isänpäivän vietosta viime viikonlopulta. Meillä on perheessä sellainen perinne, että emme ostele turhia lahjoja toisillemme, vaan käymme jokaisen syntymäpäivänä ja tärkeinä merkkipäivinä koko perheen voimin syömässä. Ei puhelimia, ei häiriötekijöitä, vaan perheen kanssa ajan viettämistä 🙂 Se on hirveän tärkeää mulle, koska mä oon viettänyt viisi vuotta enemmän tai vähemmän pois kotoa, ja yhteiset hetket perheen kanssa on mulle tosi tärkeitä.

Halusinkin järjestää isälle ihanan isänpäivä-vieton viime viikonloppuna, kun tänä viikonloppuna en pääsisi paikalle. Isäni on todellinen koti-ihminen, eikä juuri tunne itseään kotoisaksi hienoissa fine dining -mestoissa ja siksi ajattelin, että paljon kehuja saanut Treffipub olisi isäni makuun oleva ravintola. Enkä erehtynyt!!

Treffipub on tosiaan Herttoniemessä sijaitseva ravintola, joka on ollut olemassa jo vuosia. Ravintola on laajentunut nyt vajaa vuosi sitten ja siihen avattiin keittiö. Josta tulee ihan oikeesti Stadin parasta safkaa. There, I said it. Mies totesi jo ravintolassa, että nyt löytyi uusi lempiravintola, ja nyt kun näitä kuvia katselin, pakko sanoa, että olen samaa mieltä 🙂

treffi (2 of 18)

treffi (3 of 18)

treffi (4 of 18)

treffi (5 of 18)

treffi (6 of 18)

treffi (7 of 18)

Ensimmäinen superjuttu: Paikan ilmapiiri on AIVAN MAHTAVA! Kiva pubimainen ympäristö saa olon tuntemaan todella tervetulleeksi, ja vaikka ruoka on jokaisen fine dining -mestan arvoista, tuntuu, että Treffipubiin voi tulla ryönäisissä farkuissa ja neuleessa. Isäni, joka ei ikinä kehu mitään ravintoloita, kehui vuolaasti Treffipubin tunnelmaa. Että hänestä oli niin rentoa ja mukavaa siellä. Paikassa ei soinut mikään lirilarumpimpelipom eikä modernit musiikit, vaan aivan täydellistä ikivihreiden tulvaa Tina Turnerista Michael Jacksoniin. Ruokalajien välillä lauloimme mukana ja nautimme musiikista ja tunnelmasta 🙂 Koko paikka on vaan jotenkin ihan mielettömän kiva tunnelmaltaan. Heti ulko-ovien edestä löytynyt järkyttävä kasa lautapelejä herätti mun mielenkiinnon ja kaiken kaikkiaan tuli sellainen olo, että Treffipubi on kuin olohuone, josta saa helkkarin hyvää safkaa 😀

treffi (8 of 18) treffi (9 of 18) treffi (10 of 18) treffi (11 of 18) treffi (12 of 18) Toinen superjuttu: RUOKA ja VIINIT. Siis ihan oikeesti. Mestassa on parhaat maistamani ribsit, ihan parasta flank steakia ja aivan jumalattoman hyvää suklaa fudge cakea 🙂 En oo ihan varma, onko mies koskaan katsonut mua yhtä onnellisella ilmeellä kuin noita ribsejä 😀 Isäkin oli aika lailla myyty. Siinä vaiheessa kun odottelimme jälkiruokaa yritin pitää gallupia siitä, mikä oli meidän kuusikon suosikki, eikä kukaan osannut vastata. Kaikki oli niin hyvää. Oma suosikkini oli tuo fudge cake, joskin burgerit, flank steakit ja ribsit on siinä aika samoissa.

Meidän ruokailu sisälsi yllätyslankun alkuruoaksi ja pääruoaksi. Treffipubissa voi siis tilata yllätyslankun, joka maksaa 20 euroa alkuruokana ja 50 euroa pääruokana. Näissä on riittävästi ruokaa kahdelle, eli yhteensä lankut saa kahdelle 35 eurolla per henkilö. Toiveet huomioidaan keittiössä, ja esim. voi pyytää lankun, jossa on merenelävää ja lihaa jne.

Meillä oli vähän erikoisempi setti, kun meitä oli kuusi. Meidän alkupalalankulla oli simpukka-caesar -salaattia, lohi cevicheä ja maailman parhaita ripsejä. Pääruokana oli Treffipubin älyttömän hyviä burgereita, flank steakia ja simpukoita. Mikään ruoka ei jäänyt arvosanaltaan alle 10. Kaikki oli täydellistä, ja meidän pöydästä lähtivät lankut ainakin ihan viimeistä myöten tyhjäksi kaavittuina. Joku taisi litkiä simpukoiden kastiketta lusikalla. Se joku taisi olla minä. No ei takerruta siihen. Erityismaininta noille ranskiksille ja tryffelimajoneesille. Ei herramoivaan.

Viinit. Annoimme keittiölle vapaat kädet aika lailla kaiken suhteen, myös viinien. No, nekin meni ihan täysin nappiin! Itse olin kuskina, mutta maistelin niitä kyllä ja tuntuivat muille kyllä uppoavan erinomaisen hyvin. Mieheltä ja siskolta paikka sai lisäpisteitä aivan mielettömän kattavasta erikoisoluiden listasta.

treffi (13 of 18)

treffi (14 of 18)

treffi (15 of 18)

treffi (16 of 18)

treffi (17 of 18)

treffi (18 of 18)

treffi (1 of 18)

Treffipubissa on myös kabinetti, jonka voi varata 10-20 hengen porukalle. Siellä on biljardipöytä ja ruoan voi tarjoilla kabinettiin. Ymmärtääkseni kabinetin saa itselleen ilman erityismaksuja, jos yli 10 hengen porukka ruokailee Treffipubissa. Jo viime viikonloppuna tehtiin suunnitelmia tulevasta keväästä ja lätkäilloista tms. hyvässä seurassa ison telkkarin äärellä. Aivan mahtava mahdollisuus!

Kaiken kaikkiaan mä olen aivan varma, että me tullaan ravaamaan tuolla ahkerasti tulevaisuudessa. (Äsken kuului keittiöstä sellainen “mennäänkö Mötiköiden keikan jälkeen Stadissa Treffipubiin?” Mennään.) On niin mahtavaa, että Helsingissä on näin upea rento ravintola, josta saa aivan älyttömän hyvää ruokaa!! Me nähdään ystävien kanssa usein isolla porukalla, ja väitän, että Treffipub on meidän kaikkien makuun! Laadukasta ruokaa on jokaiseen makuun ja porukalla on helppoa jäädä tuonne hengaamaan hyvän musiikin, lautapelien ja hyvien juomien kera. Ja mikä parasta? Parkkipaikkoja Herttoniemessä riittää, eli auton kanssa ei ole mitään ongelmia. Treffi on ihan metroaseman vieressä, ja siitä pääsee alle vartissa metrolla keskustaan. Etsittyämme lauantai-illalla autolle parkkipaikkaa Stadissa noin puoli tuntia, tuntui kyllä aika mahtavalta ajaa auto parkkiin 50 metrin päähän ja kävellä ravintolaan 🙂

Koska Treffipubilaiset oli myös aivan ihania, niin kaksi teistä pääsee kokemaan Treffipubin hyvän ruoan, nimittäin sain arvottavakseni kahden hengen brunssin Treffipubissa!

RUOKA: 10 / 10

ILMAPIIRI: 10 / 10

VIINIT: 10 / 10

Kaiken kaikkiaan 10 / 10!

Kaikkien postausta kommentoineiden kesken arvon siis kahden hengen brunssin Treffissä! 🙂 Lisäksi blogini lukijat saavat Treffissä lasit Proseccoa ruokailun alkuun, kun mainitsette blogini Treffissä ruokaillessanne marraskuun aikana! 🙂

Kiitos valtavasti Treffi aivan mielettömästä illasta 🙂

477 thoughts on “Treffi – parasta Helsingissä

 1. Vau, onpa mahtavan kuulonen mesta! Kiitokset vinkistä 🙂 Tein sen virheen, että luin tämän nälkäisenä.. Veikkaan et noi burgerit tulee uniin 😀

 2. Asun melko lähellä TreffiBubia ja en oo koskaan käyny!!Nyt oon kuullu kehuja niin paljon että täytyy joskus ehdottomasti mennä

 3. Mukana arvonnassa! Olisi niiii-in ihanaa voittaa arvonnassa ja päästä itsekin miehen kera kovasti kehuttua Treffin brunssia maistamaan 🙂

 4. Oispa ollut kiva nähdä tämä bloggaus jo aiemmin tänään, kun kävin Treffissä lounaalla, kyllä yks prosecco aina ruokailun alkuun maistuu! 🙂

 5. Käytiin kokeilemassa suurta suosiota saaneet purilaiset pari päivää sitten ja oli kyl maineensa veroiset! Hyvä tietää et muukin ruoka on upeeta, pitänee siis vielä palata takasin ruokaristiretkelle!:)

 6. Olisi kiva käydä uudestaan brunssilla, nimittäin kaksi kertaa käynyt Treffissä ja brunssi oli nimenomaan pettymys siellä. Olikohan sitten teema (Välimeri) vai mikä vikana, mutta ruoka oli tosi keskinkertaista ja tylsää. Iltasella kun käytiin kokemus oli päinvastoin todella positiivinen, todella maukas ruoka ja kaikki meni nappiin 🙂

 7. Tämä paikka on niin paljon saannut kehuja ihan lounaastaankin, että lähdettiin Itiksestä metrolla sinne testaamaan lounas, kun kyllästyttää ne samat ruokapaikat. Eikä jäänyt viimeiseksi kerraksi. Kertakaikkiaan loistava oli lounas. Jos vaan tarpeeksi lähellä olette, että ehtii lounastunnilla käymään, suosittelen lämpimästi. NAM.

 8. Ihmettelin kun juttelin äsken 20- vuotiaan tyttäreni kanssa sanoi lähtevänsä Treffipubiin
  Ajattelin onko ruvennu su olusia ottaa ei vaan kehui että sieltä saa nykyään kaupungin
  Parhaat hampurilaiset eli täytyy itsekin testata lähiaikoina..

 9. Ois ihan mieletöntä päästä käymään täällä! Nyt kun löytyis yks kiva kaksilahkeinenkin jonka mielellään veisin tänne:)

Leave a Reply