Bloggaajat ♥ Mattolaituri

IMG_8589

PÄIVÄ MATTOLAITURILLA. Eilen oli kauheen kiva päivä 🙂 Perjantai meni yksissä vaalibileissä vähän niin ja näin. Hauskaa oli, mutta mun Puccin saappaasta katkesi korko kesken kaiken ja kotiinlähtö koitti. Ärsyttävää. Ja joudun vielä viemään ne bootsit Puccin liikkeeseen ja sieltä Italiaan korjattavaksi, kun se korko on niin erikoinen. Nyyh. Kotiin kahdelta linkuttaessani yhdellä korolla olin kyllä tyytyväinen siihen, ettei mennyt aamun pikkutunneille sen pahemmin. Nukuin pitkästä aikaa kunnon yöunet ja heräsin vasta puoli kahdelta päivällä eilen. Eipä heti tule mieleen milloin olisi nukkunut melkein 12 tuntia! Tuli vähän kiire lähteä näkemään tyttöjä Mattolaiturin tapahtumaan, ja olinkin liikkeessä edellispäivän fledalla ja meikkikin oli vähän korjailtu. Ei ehkä kuvauksellisin päiväni, mutta kun valokuvaajaksi tarjoutuu Hannan tasoinen kuvaaja, niin kyllä niissä kuvissa on pyörittävä! 🙂 Ja oikealla kuvaajalla ei paljoa haittaa semidarrainen olemuskaan!!

IMG_8660

IMG_8597

IMG_8641

IMG_8593

IMG_8619

En juuri shoppaillut Kapkupungissa, mutta kahdesta liikkeestä lähdin ostoskassin kanssa. Witcherysta löytyi neuletakki ja parit housut, Zarasta vuorostaan talvitakki. Kapkaupungissa ollaan valmistautumassa talveen tällä hetkellä, joten siellä oli jo A/W -mallistot kaupoissa. Olen ihaillut parin koulukaverini oversized -mallisia takkeja, ja kun tämän näin Zarassa roikkumassa, olin aivan myyty. Annika nauroi mulle, että eihän tuollaista tule nyt pidettyä ennen ensi talvea, ja turhaan sen ostan nyt. Pyörin Zarassa ihan tuskissani ja totesin, että pidin tai en sitä nyt, niin syksy tulee taas kohta. Kassan kautta toiselle puolelle maapalloa siis tämä! Tämänhenkinen bleiseri olisi nyt hakusessa, sillä nyt viehättää oikein paljon kaikki isot boyfriend-malliset takit ja jakut. Kevät on odotuttanut itseään tän pari viikkoa tässä niin tälle rotsille on ehtinyt jo nyt kertymään käyttöä. Oon siis löytänyt jotain positiivista näistä hyisistä keleistä, mitä toukokuulla on ollut tarjota.

IMG_8591

IMG_8604

IMG_8621

IMG_8643

Pakko kyllä nostaa hatut ja muut päähineet Zaran vertikaaliselle tuotantoketjulle. Varsinainen go to -kauppa, kun jotain haluaa saada perusvaatteita ja trendiasusteita. Jättikokoinen boyfriend-takki? Check. Valkoiset korkkarit? Check. Farkut, joista puuttuu polvet kokonaan? Löytyy. Mua ärsyttää mun kropan epäsopusuhtaisuus muuten juurikin tällaisten farkkujen kohdalla. Halusin kovasti pökät, joissa on polvissa isot reiät polvien kohdalla. Nää on next best thing, koska mullahan nää on ennemmin reisien kohdalla noi reiät. Korkea lantio ja pitkät reidet tarkoittaa ylipäätään sitä, että farkuissa ei polvet ikinä osu kohilleen. Kieltämättä näyttäisi ainakin sata kertaa paremmalta, jos noi polvireiät ois oikeassa kohtaa, mutta tää on ehkä taas niin ensimmäisen maailman ongelma, että voin elää sen kanssa.

IMG_8617IMG_8610

Mungo vaiheessa21-001

IMG_8595 IMG_8614

Itse tykkäsin asusta, vaikka olemus ei ehkä ollutkaan mikään kovin imarteleva. Oli ihanaa pitkästä aikaa olla tuollaisessa pienessä blogitapahtumassa, missä oli pelkästään tuttuja kasvoja ja kavereita, joiden kanssa sai rennosti vaan herkutella, skumppailla ja nauttia kesäkauden avaamisesta 🙂

Kavereiden kanssa sai viihtyä sen verran rennosti, että otin Jedin mukaani 🙂 Se on kyllä aikamoinen sydäntensärkijä!

Mattolaituri hemmotteli meitä oikein urakalla, ja sain monta uutta herkkuideaa salaatteihin! Pekaani – mansikka – vuohenjuusto -yhdistelmä oli ainakin aika mainio kesäsalaattiin.

_MG_2376

(Kuvasta kiitos: Alexa) 

Sillä aikaa ku poju viihtyy kummitädin sylissä, äiti ehtii poseerailemaan asukuviin.

1150360_10152175888613335_806644486508899255_n

(Kuvasta kiitos: Vilma P.) 

_MG_2396

“Näenkö minä ruokaa?!”

IMG_8667

IMG_8527

IMG_8539

IMG_8560IMG_8549

mattt

(Kuvasta kiitos: Alexa )

IMG_8548IMG_8551

Herkullista ruokaa, kuplivaa, kauniita ja ihania naisia ja mukava keväinen keli. Lämpölamput pitivät meidät lämpöisenä ja seura mielen korkealla 🙂 Ihana päivä kaikin puolin! ♥

IMG_8568IMG_8546IMG_8532 IMG_8534 IMG_8535IMG_8554 IMG_8557IMG_8583IMG_8565_MG_2406

(Kuvasta kiitos: Alexa)

IMG_8674

Nam! 🙂

Mitäs te tykkäsitte asusta? 🙂 

55 thoughts on “Bloggaajat ♥ Mattolaituri

 1. Sain varmaan väärän käsityksen (toivottavasti), mutta et kai oikeasti nuku meikit naamassa ja sitten vain korjaile niitä seuraavana päivänä? 😀

  1. Jos tuun baarista klo 2 ja kävelen suoraan sänkyyn, niin joo 😀 Yleensä poistan meikinpoistoliinalla meikit iltaisin, mutta laiskuus käy usein pesurutiinien edellä 😀

 2. Ihania kuvia ja huomaa tuon Hannamaisen kauniin kädenjäljen asukuvissa <3 Tykkään myös asusta; just siisti kokonaisuus 🙂

 3. Onko pentu saanut jo rokotukset, kun tunnut raahavan sitä pitkin poikin?

  ps. agility kisoissa nähään

  1. Enpä ajatellut, että bloggaajissa olisi pentuun tarttuvia tauteja 😀 Pentu on saanut penturokotukset, ja saa rokotukset oikeassa aikataulussa kohta. Nyt se kulkee omassa kassissaan autossa paikasta toiseen, joten en koe, että se vaikuttaisi sen rokotuksiin 🙂

   En nyt vielä lähtisi tuota näkemistäkään vannomaan, katsotaan tuleeko tuosta agilitykoiraa kuitenkaan 🙂

  2. Mä ainakin sanoisin, että pennun sosiaalistamisen kannalta on just tärkeää “raahata” sitä pitkin poikin. Pentukin saa siinä virikettä ja tottuu kaikkeen mahdolliseen niin osaa aikuisena ottaa rennosti missä vaan. 🙂 Koirapuistot yms on sitten tietty asia erikseen!

   1. Aivan 🙂 Muiden koirien lähelle en ole päästämässä tota pikku paholaista, mutta ihmisiin, meteliin ja eri paikkoihin saa kyllä tottua 🙂

  3. No voi hyvä h*lvetti sentään 😀 Neljän seinän sisälläkö alle 4 kk vanhoja pentuja pitäisi pitää – et sattunut tietämään, että tuo aika ennen “varsinaisia” rokotuksia on parasta sosiaalistumisaikaa?

   Omat koirat ovat käyneet ennen rokotuksiaan mm. lentokentällä, Stockmannilla, agilitykisoissa, kauppakeskuksissa ja vaikka missä – hengissä ovat selvinneet eivätkä “oudot” paikat pelota vanhempanakaan.

   1. AIVAN! Kyllä meillä on ajatuksena ollut se, että Jedin pitää tottua autoon ja bussiin, lapsiin ja aikuisiin, meteliin ja hiljaisuuteen. Monimuotoinen elämä pitää näyttää pienelle heti alkuun 🙂

  4. Pentua on tosi hyvä raahata mukaan paikkoihin että oppii sosiaaliseksi ja tottuu erilaisiin tilanteisiin… eläinlääkäritkin suosittelee sitä.

   1. Mun mielestä termi raahata on tässä niin hassu 😀 Pentu kulkee mukavasti laukussa, viihtyy lämpimässä viltissä sylissä tai tutkii ympäristöä varovasti pienessä porukassa. Sosiaalistaminen on pennulle heittämällä tärkein asia sisäsiistiksi opettamisen lisäksi 🙂

  5. Ihan vain pätemisen tarpeesta tulen pätemään tälle agilityihmiselle, että tiedäthän että pentu saa tärkeimmät vasta-aineensa emon ternimaidosta? 🙂

 4. Tosi kiva asu, sopivan casual, raikas ja trendikäs mun makuun täysin! Törmäsin noihin Zaran kenkiin keskustassa perjantaina, mutta omassa koossani kengät olivat täynnä tummia viiruja jonka takia jäivät ostamatta. Turha tosin vielä panikoida, kesä on vasta tulossa, joten eiköhän mullekin löydy valkoiset korot..! Kivoja kuvia, teillä oli varmasti kivaa ja hyvä fiilis ehdottomasti välittyy ja tarttuu myös ruudun toiselle puolelle! Entä noi pikkuset tassut.. Ihana.

  1. Haha, no ehkä siis ehdit vielä! Kysyitkö muuten toisia samassa koossa? Varastossa usein on 🙂 Ja kiitoksia <3

 5. Hei!

  Mulla tuli yksi ajatus mieleen tästä, kun otat Jediä mukaan välillä menoihisi ja vietät pennun kanssa paljon aikaa ja tavallaan otat siitä päävastuun aina kun olet perheesi luona. Jos vaan saan kysyä, onko Jedi siis sinun koira ja tulee olemaan eniten sinun vastuulla? Mitä teet sitten kun et vietäkään niin paljon aikaa perheesi luona Suomessa, miten Jedi oppii tottumaan muidenkin perheenjäsenten käskyihin ja komentoihin? Eikö siitä ole pennulle haittaa yhtään, että se oppii sinun tavoille ja sinun käskyille ja sitten yhtäkkiä et välttämättä asukaan/olekaan pennun kanssa enään niin paljon. Itse en koiranpennuista mitään tiedä enkä ole tuomitsemaan ketään, mutta kunhan heräsi ajatuksia. 🙂

  1. Jedi on täysin tottunut meidän kaikkien kanssa oloon 🙂 Kannattaa muistaa, että te näette vaan ne ajat kun Jedi on mun kanssa, ette muiden perheenjäsenten kanssa. Isäni on itse asiassa varmaan eniten Jedin kanssa, kun on tällä hetkellä eniten kotona. Mun kanssa Jedi oli esim. eilen 14.30 – 18, jonka jälkeen vein sen siskolleni ja ne tuli kotiin 🙂
   Me ollaan puhuttu perheen kanssa samat sanat ja äänenpainot, joilla koulutetaan. Äiti hellii Jediä joka ilta pitkiä aikoja. Simbakin on vain mun kouluttama alun perin, mutta se rakastaa koko perhettä, mutta pärjää erinomaisesti ilman mua. Koiralla pitää olla aina yksi laumanjohtaja, ei montaa. Mä olen laumanjohtaja Simballe, siksi olen myös Jedillekin. Muuten olis auktoriteetti Simbankin suhteen vähän hukassa 🙂

   1. Kiitti vastauksesta ja uskon kyllä, että Jedi tulee saamaan parhaan mahdollisen perheen, sitä en epäilekään! 🙂

 6. I love these kind of posts, because many of my fave bloggers are united and there are going to be a lot of posts about your events on the blogs with same moments but different pov! Sounds weird right?

  This area of Helsinki is so damn beautiful, I love walking around there! & Jedi is also there, haha. Happy little guy!

 7. Aaaaa siis sun tukka näyttää ihan älyttömän kivalta tolleen rentona! Just hyvä! Ja noi salaatit… kuola valuu kun noita kattelee. Voisko mulla olla joku hovikokki joka väsäis tommosia?

 8. Sun asu kyllä osui ja upposi ihan kybällä. Rento, klassinen mutta samalla cool ja rock. Pure perfection !! Ja tuo Jedi <3 Musta on hyvä, että se oppii pienestä pitäen olemaan kaupungilla.

 9. Musta noi housut on kivat just siks ku ne reijät on spessu kohdin!! Ja muutenki,parempi noin ku miten mulle aina käy,ne reijät on polvien alla 😀 how cool is that

 10. Ehkä se on sun onnes, että farkkujen reiät ei ole polvissa..;) mulla oli kerran sellaset farkut..Olin kylässä ja istahdin nopeasti kyykkyyn..farkut repesi kunnolla..;):) Kuulen tasta vielä vuosien jälkeen..;):)
  Leila

 11. Mietin pitkään, että kommentoinko ollenkaan, mutta koska ekan kerran jokin asia särähti sun blogissa, niin siksi kommentoin… Mä en nimittäin nostaisi hattua Zaran tuotantoketjulle ja toivottavasti ymmärrät miksi. Toki silloin voi niin tehdä, jos ajatellaan pelkästään must have -tuotteita hinkuvan shoppailijan näkökulmasta ja siitähän tässä olikin kyse. Mutta se, millä kustannuksella tuotteet saadaan nopeasti catwalkien ideoimina kauppoihin, onkin ihan toinen juttu ja ne ihmiset, joita se koskee, eivät murehdi ensimmäisen maailman ongelmia.

  Mutta etpä sinä ole ainoa shoppailija tässä maailmassa enkä sinua henk. koht. syyllistäkään, koska siitä seuraa vain bloggaajien peruslause “on todella törkeää tulle tyrkyttämään omaa (no meitä on aika monta…) ideologiaansa toisen blogiin”. Ja toisaalta, se, joka on syytön, heittäköön ensimmäisen kiven! Mutta joskus mietin, että mitä jos kaikki muotibloggaajat päättäisivät panostaa vaatteiden eettisyyteen samalla innokkuudella kuin lähes kertakäyttöisiin muotivaatteisiin?

  1. Tuossa tuotantoketjussa kehujen kohteena oli mulla siis enemmänkin se, että Zara oli ensimmäinen yritys, joka on luonut tuon vertikaalisen tuotantoketjun, eli omistavat itse raaka-aineista lähtien kaikki tuotantoketjut. Aiheuttaa sen, että piirroksesta valmiiksi vaatteeksi saadaan tuotettua 6ssa viikkossa joku tuote. Mutta tarkoittaa mun mielestä myös sitä, että pystytään paremmin tarkkailemaan myös jokaista osa-aluetta tuotantoketjusta työolojen jne. puolesta 🙂

  2. Samalla linjalla Minttu-Marian kanssa, ihanaa kun joku muukin ajattelee näin! Arvostaisin kyllä paljon jos tälläinen tunnettu muotibloggari kertoisi enemmänkin lukijoilleen näistä käyttämiensä ketjujen tuotantovaiheista, niin hyvässä kuin pahassakin. Vaateteollisuus on kuitenkin iso osa tämän maailman ongelmista niin saastumisen kuin ihmisoikeuksien puolesta. Toki ymmärrän jos sille tielle ei ole halua lähteä 🙂 Mutta Annan kohdalla pitää sanoa, että vaikka en itse henk.koht. niistä yksistä saappaista pidäkään, niin on ollut hieno huomata, että käytät samoja vaatteita uudestaan ja uudestaan 🙂 Onko teillä muuten koulussa puhetta näistä tuotannon “kääntöpuolista”?

 12. Moi! Voisitko laittaa linkkiä tuon kauniin naisen blogiin, joka näyttäytyy tuossa kahdessa kuvassa? 🙂

   1. hmm. hän varmaan tarkoitti oc-juliaa tai ss-hannaa. ei kai olisi ollut niin kauhea rankkaa vastata kysymykseen vaikka molempien blogien linkeillä, kun vain näiden kahden kasvot näkyvät…… :))))))

    1. No ei kyse ole siitä, onko rankkaa vai ei, kyse on siitä, etten tajunnut ketä hän tarkoittaa, kun mun mielestä Hanna ja Julia on tosi erinäköiset keskenään kuitenkin 🙂

 13. Olisiko mahdollista laittaa linkit suoraan tyttöjen blogeihin keitä tekstissä esiintyy?:) Osa blogeista on sellaisia mitä en tiedä, ja pelkällä etunimellä googlettaminen harvoin vie oikeaan blogiin 🙂

 14. Moikkelis! On taas hetki heilahtanut kun viimeksi kommentoin (: tässä oon miettiny uusien alusvaatteiden hommaamista ja tunnun ottavan vaikutteita sun ideoista ja suosituksista, niin miten olis (näin toiveena), et tekisit joskus kun joudat ni alusvaatepostauksen? Enkä meinaa sellasta missä keikut itse puolialasti kuvissa vaan että kun sulla luonnistuu tuo sanailun taito ni kirjottelet vähän et mitä ja miksi se kannattaa. Tällästä mä vaan aloin miettiä kun katoin tota sun uusinta postausta ja pohdin myös omaa ongelmaani, plus sun tissit on hyvännäkönen! Fani täällä :DDDD okei, mut tollasta. Oot ihana <3 ootan edelleen sun kaikkia uusia postauksia kun kuuta nousevaa!! Täytyy muutenkin tässä vähän avautua, aloin seurata sun blogia vähän ennekun lähitte Merin kans Ausseihin ja mä oon pikkuhiljaa alkanu tajuumaan et mä otan susta oikeesti tosi paljon vaikutteita näiden reissaamisideoiden suhteen! Lukion ekalla, eli kolmevuotta sitte päätin muuttaa Englantiin lukion jälkeen eikä menny kauaa et sä ilmottelit että säkin kans! Sain siitä lisäpontta ja aloik seuraamaan vielä tarkemmin, josko olis tullu jotain käytännön neuvoja yms. Kun oot kerta niin paljon Englannissa muutekin ollut. Täällä mä nyt koillis-Englannisda Newcastlessa opiskelen maantiedettä ja vähän ahistaa tulevat assignmentit ja kokeet, mut pääasia et läpi pääsee, ainakin ekana vuonna 😀 maantiede on siitä kätsä et kunnon tutkimusta tehdessä pitää reissata paljon ja mikäs sen kivempaa!! Suunnitelmissa olis valmistumisen jälkeen mennä pariks vuodeks Suomeen tai johkin töihin ja siitä sitten napata toivottavasti-vielä-silloin-oleva poikaystävä mukaan ja lähteä viettämään working holidayta Ausseihin!! Eihän se missään nimessä ole vielä ajankohtaista ja mitä vain voi vielä käydä, mutta näin olen aslustavasti ajatellut (: ja vaikka ei se boifrend lähtiskään ni minä ainakin! Mikäs sen parempaa seikkailua 😀 kauhee romaani tästä tuli, mutta toivottavasti tykkäät lukea tän ja kiitän jo tässä vaiheessa (: sun blogi on ehdottomasti mun ykköslemppari ja haluan sanoa sinulle rohkaisevan sanan, että jumaliste nainen, sä oot rautaa! Jatka kirjoittamista, haters gonna hate mut me muut pysytään <3 Mira kiittää (: xx

  1. Voi miten ihanaa kuulla susta pitkästä aikaa! 🙂 Heitä meiliä kun tuut joskus Lontooseen, mennään kahville! 🙂 Ja tsemppiä opintojen loppusuoralle tän vuoden osalta 🙂

   1. Hehei! Kui hienoo :3 ja näköjään oli aika typorikas suoritus, puolustuksekseni sanon kuitenkin että kello oli aika paljon tuota ratustaessani 😀 ja minäpä teen näin! (:

Leave a Reply