My London: Ping Pong ja Burger & Lobster

IMG_9394-001

LEMPPARIRAFLOJANI LONTOOSSA. Vinkkailin täällä teille yhdestä mun suosikkiravintoloista Lontoossa. Nyt voisin jatkaa listaa 🙂

Yksi suosikkilounaspaikoistani on ketju, joka löytyy monesta paikasta Lontoossa. Sillä on helpostimuistettava nimikin. Ping Pong. Niinkuin se peli. Eksyttiin tänne kerran nälkäisinä puolivahingossa ja sen jälkeen paikan kanta-asiakaskortti onkin ainoa lontoolainen kantiskortti, joka multa löytyy.

IMG_9390IMG_9382 IMG_9384 IMG_9387

Ping Pong on vähän kuin köyhän miehen Gaijin. Tai joku sellanen asian fusion -ravintola, jossa saa vain pieniä annoksia herkkuja. Täältä saa kevätkääryleitä, dim sumeja, pork buneja ja ties mitä muuta. Lista on piiiitkä ja täynnä herkkuja.

Pöytiin päästyänne saa eteensä listan, johon voi ruksia, mitkä ruoat haluaa. Annokset on melko pieniä, ja yhdelle niitä menee noin 4-7. Annoksen hinta on 2,5 – 8 puntaa suunnilleen, eli ei kovin kallista tuolla ruokailu ole.

IMG_9388 IMG_9372 IMG_9374IMG_1372IMG_1373IMG_1374IMG_1376

IMG_9379 Ehdoton must have listalta? Crispy prawn balls, roast pork puffs (!!!) ja sitten toi uppopaistettu merilevä, jonka nimeä en nyt muista. Niissä alkupaloissa se on.

En suosittele ankkakevätkääryleitä. Ne on vähän kuivia mun mielestä. Kaikki muut annokset on ollut superhyviä, ankkakääryleet ollu ainoa pettymys.

Henkilökunta on tosi mukavaa ja ravintolassa on aina kaikki sujunut ehdottoman hyvin. Plussaa myös siitä. En tosin ole kaikissa Ping Pongeissa käynyt, vaan kantikseni on St. Paulsin rafla 🙂

Ja jos on nälkä vielä illallisella Ping Pongin jälkeen, niin yksi nopea ja meko edullinen lempiravintolani on myöskin ketjurafla: Burger and Lobster. Näitä taitaa olla joku nelisen kappaletta Lontoossa, mutta suosittelen joko st. Paulsin tai Farringdonin ravintoloita. Sohon Burger & Lobster on kaaottinen paikka. Se on keskeisellä paikalla lähellä Oxford Circusta, mutta valitettavasti siihen sen plussat jääkin. Varsinkin aasialaisturistien suosiossa oleva Sohon ravintola on täyteen ammuttu, ja sieltä pöydän saaminen on työn ja tuskan takana. Lounasaikaan jono on helposti puolen korttelin pituinen.

Tavallaan ymmärrän miksi; ruoka on nimittäin täydellisen herkullista!

IMG_4011IMG_4009-001

Menulla ei montaa vaihtoehtoa ole. Ota burgeri, ota lobsteri tai ota lobster sandwich. Itse asiassa ruokamenua ei edes ole. Liitutaulu toimittaa saman asian. Mä en koskaan jaksa tapella itse hummerin kanssa, vaan mä tilaan aina ton lobster sandwichin. Joka on siis paahdetun leivän välissä. Ja on ihan syntisen hyvää!! Oikeesti. Noi ranskalaiset tuolla on myös ohmygodkäsittämättömännameja ja niiden mukaan pitää pyytää valkosipulivoi. Parasta. Salaattikin on herkullista, vaikka se ehkä kalpenee annoksen muiden osien rinnalla 😀 Sanon uudestaan; syntisen hyvää. Annos maksaa 20 puntaa, mutta on kyllä ehdottomasti kokeilun ja joka pencen arvoinen.

Olen vienyt kaikki Lontoossa vierailevat ystäväni ja äitini tuonne, ja jokainen on mauskutellut sandwichinsä menemään oikein tyytyväisenä. Pöytävarauksia otetaan Sohoon ja muihinkin paikkoihin, mutta Farringdonin ja St. Paulsin rafloihin saa kyllä pöydän kävelemällä sisään mihin tahansa aikaan. Korkeintaan vartin odotuksella. Mun kokemukseni mukaan ainakin.
IMG_4013

Sellaiset tällä kertaa. Jatketaan näitä raflajuttuja ja muita Lontoo-juttuja pian 🙂 Oon vihdoin saanu kuva-arkistot ajan tasalle, niin saan näitä juttuja julkaistuakin. Seuraavaksi listailen pari kalliimpaa illallispaikkaa, joissa voi herkutella hyvä näköala lisämausteena.

14 thoughts on “My London: Ping Pong ja Burger & Lobster

  1. JES! Lueskelin JUST tänään aiemmin sun muita My London -postauksia, nimittäin ollaan äidin kans tulossa Lontooseen Vapun aikoihin ja haeskelin vinkkejä. Aattelinkin, että toivottavasti ehtis tulla lisää vinkkejä vielä ennen matkaa, joten kiitokset näistäkin 😉 Jos sun pitäis valita yksin ähtävyys/paikka/kohde/ravintola/mikätahansa vähemmän tunnettu juttu Lontoossa, joka jokaisen siellä käyvän tulis nähtä/testata, mikä se olis noin niinkun tämänhetkisen fiiliksen pohjalta heitettynä? 😀

  2. Voi taivas että herahti vesi kielelle kun tuli mieleen Ping Pongin char sui bunit, ne on niiin hyviä <3 piti oikein tarkistaa että onhan ne vielä menussa, ihan lemppareita! Pitäis varmaan tehä tutkimusmatka Helsingin dim sum mestoihin (onko niitä?) jos niitä löytäis vähän lähempää kuin Lontoosta.. :p

  3. Kiitos näistä! Heittämällä meni raflalistalleni nämä, ens viikolla lähdetään Lontooseen vappua pakoon agendana shoppaus ja hyvin syöminen 🙂

  4. Siis voi järki miten hyvältä toi Burger & Lobster vaikuttaa! Pakko päästä testaamaan tuo lobster sandwich sitten kun seuraavan kerran Lontooseen suuntaa.

  5. Kiitos, kaikki Lontoo-postaukset ovat nyt kultaakin kalliimpia. Kesäkuun alussa on viikon lomareissu kyseiseen kaupunkiin tiedossa:-)

  6. jee kiva tietää näitä ku oon menossa lontooseen kesäkuussa vaikka ruokailun hintahaarukka ois täydellisin kymmenen alapuolella 😀 toi sandwich on kyllä niin hyvän näkönen että on varmaan pakko käydä maistamassa vaikka hinta onki aika paha :/

  7. Ihanaa kun jaat näitä ravintolavinkkejä 🙂 Tollanen lobster sandwich on kyllä ihan pakko saada joskus.

Leave a Reply