Sushia ja skumppaa!

Hellurei!!

Huhhuh, eilinen riistäyty taas hieman käsistä, kun oltiin ihanalla tyttöporukalla meininki katossa hieman juhlistamassa tän mun kesäasunnon tupareita..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skumppaa ja sushia tarjosin tytöille 🙂 Rinjin Sushi tarjosi meille sushit, että saatiin navat täyteen, ennen kuin täytettiin niitä ahkerasti nestepainosella dieetillä.

Rinjin Sushi on siis suomalainen sushicatering-firma, joka toimittaa pitopalveluna sushit jokaisen omien toiveiden mukaan huomioiden syöjien määrän, allergiat jne. Jokainen tarjous lasketaan spesifisti, joten en osaa sanoa, mitä tietyn ihmismäärän tilaus maksaa, mutta suuntaa-antavia hintoja löytyy Rinjinin sivulla 🙂 Mä voin lämpimästi suositella palvelua, on nimittäin superkätevää, kun lähetti tuo ovelle just sellaset sushit, mitä omalle porukalle haluaa 🙂 Satsin mukana tuli myös soijaa, wasabia, puikot, jne ja sushi oli tuoretta ja hemmetin hyvää 🙂

Rinjin Sushi cateringilla on myös sellanen palvelu, jossa sushilähetti käy toimistoilla tuomassa sushia lounasaikaan. Että jos työpaikan lähellä ei oo sushilafkaa, niin saa helposti tilattua sinne sitten sushit koko porukalle. Yhteystiedot löytyy nettisivun kautta täältä.

Rinjin Sushi cateringin Facebook sivulla on paljon arvontoja usein käynnissä arvontoja ja kilpailuja, joten käykäähän sushifanit tykkäämässä, jos haluatte voittaa mahdollisesti jonku sushimenun 🙂

Mun kokemus palvelusta oli ainakin erinomainen, lähetys oli ajallaan ja ruoka oli tuoretta. Ennen kaikkea paljon plussaa suomalaisen luomukalan suosimisesta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nam!

Kyseessä ei ollut suinkaan ainoa lähetti, joka teki mut todella iloiseksi tällä viikolla. Torstaina podin aikamoista vaatekriisiä, ku en oo hirveesti juhlavaatteita viittiny pakata tänne Suomeen, ja oikeastaan mikään kaapin sisällöstä ei miellyttänyt millään lailla. Torstai-illalla lähetti toikin ylläripaketin. Nelly.com ja sisältö jotain, mitä en ole itse klikannut ostoskoriin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Timantteja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nellylla olivat huomanneet mun rakkauden tätä Dazzle dressiä kohtaan, ja lähettivät mulle sen viikonloppu silmällä pitäen. Avasin paketin silmät kiiluen ja ihastelin noita timantteja ja kaunista selkäosaa ja totesin, että eiliset Showroomin avajaiset sai olla tarpeeks juhlava tilaisuus sille, että mekon sai iskeä päälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peura ajovaloissa, säätääsäätää..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se on jännä miten kun saa upean mekon päälleen, niin sen jälkeen kaikki toimii erinomaisesti. Tukka asettu viimesen päälle niinku halusin, ja viidessä minuutissa sai meikattua meikin, joka ei valunu koko illan aikana minnekää. Välillä tulee tollasia päiviä, kun kaikki vaan menee just niinku haluis, ja välillä sitä voi viettää vaikka tuntikaupalla peilin edessä, ja mikään ei toimi niinku pitäs. Eipä ollu mekon asustaminenkaan hirveen vaikeeta, ku sen läpinäkyvä mesh-pohja kerjäs rinnalleen nudeja kenkiä ja mukana Suomessa oli sopivasti turkoosi clutch, niin ei tarvinnu repiä perjantai-illan onneksi mitään kriisiä siitä, että omaisuus on ripoteltu ympäri ämpäri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • Mekko / dress, Forever Unique, Nelly.com
 • Korkkarit / heels, Kurt Geiger
 • Clutch / Bali

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tossa mekossa on tohon vaalean timanttiosan kohalle sisäpuolelle laitettu sisäänrakennetut “rintsikat” kuppeina, eli voi vapaasti hillua liikenteessä selkä paljaana ilman vilautusvaaraa. Mulla on tosta koko 10, joka on just sopiva! Tosta vyötärön kohalta se on ihan pikkasen iso mulle, mutta yhtään pienempään ei kyllä perberiosasto ois mahtunu millään, joten hyvän koon osasivat mulle valita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin muuten tossa torstaina istumassa taas QHairissa Johannan hoiteissa. Lisättiin tohon etuosaan mulle raitoja ja raikastettiin tää väri keltaisesta beigempään, ja nyt se on ihan täydellinen mun mielestä! Just tätä on haettu koko tää aika, ja nyt se toimii myös ponnarilla vähän paremmin, ku etuosa ei oo ihan niin tumma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAThank you Nelly.com, I love this dress!!♥

Eilinen meni aivan upeiden kaunotarten seurassa ensin täällä kotona, ja sitten siellä Showroomissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sohva riitti hyvin yhdeksälle naiselle, mutta aika jännittäviä otoksia kameraan tallentu, ku kukaan ei osaa olla paikallaan kiltisti vaan pitää koko ajan säätää jotain 😀

Kiitos ihanat superhauskasta illasta ja kohta taas uusiksi! 🙂

Timantit säily kaikki ehjänä mekossa, ja varmasti käyttökertoja tälle tulee aina vaan kun on sopiva tilaisuus juhlavammalle pukeutumiselle!

Mitäs te tykkäätte tuosta? 🙂

(Postaus toteutettu yhteistyössä Rinjin Sushi cateringin kanssa. Mekko on saatu lahjaksi Nelly.comilta 🙂

45 thoughts on “Sushia ja skumppaa!

 1. aivan upea toi mekko! täydellinen ja näyttää just sun mekolta ja siltä että sulla oli parempi ku hyvä fiilis toi päällä! todella hieno kokonaisuus! 🙂

 2. U P E A !!! Ihan sika makee!:D

  Tosin mua häiritsee sun hiukset joka kuvassa… Sillä vasemmalla puolella on tuollainen lähes suora/laimea suortuva tuolla kiharoiden välissä, enkä saa silmiäni irti siitä… Okei saan sittenkin, toi mekko on ihanaihanaihana!

 3. Näyttää upeelle toi mekko! Ihan mieletön! Ja noi asusteet on täydelliset, nudet korkkarit sopii ton kanssa just ihanasti ja turkoosi pieni clutch mätsää täydellisesti ton mekon sävyn kanssa. Oon vissiin aika harakka, kun vaan tuijotin tota mekkoa lumoutuneena 😀 Ja koitin samalla kyttäillä miten toi on tehty 😀 Mut niin teen kaikille vaatteille jotka on vähänkään erilaisia, siitä ei pääse enää eroon 😀

  Kiitos näistä sushikuvista, alko tekeen mieli lohi-nigiriä. Ja mun mies on kala-allergikko, joten en voi sitä raahata minnekään sushille! Näinä hetkinä se ihan vähän harmittaa 😀

  1. Hahah, se on kyllä aivan upea!! 🙂 Ja hei, joistain sushimestoista saa ihan lihasusheja, typ. porosushia, kannattasko teidän kokeilla sellasta? 🙂

 4. Yleensä en jaksa hirveästi kommentoida, mutta nyt täytyy mainita että aivan ihania nuo asukuvat! Jotenkin tosi skarppeja ja ihana valo! Onko näissä ollut lisäsalama tai jotain ekstraa kuvausvärkeissä “normaaliin” settiin? Vai tuleeko sit vaan valo just sopivasta suunnasta 🙂

 5. Moikka! Nää on kaikkein ihanimpia kuvia, missä naurat vapautuneesti sun ystävien seurassa. Ihan onnellisuus huokuu tänne ruudun toiselle puolelle! Jee kivaa kesää sulle ;D

 6. Sahan aattelit tata sinne haihin correct? Liian lyhyt haihin mun mielesta, mutta taydellinen party dress LOVE IT!

  1. Joo, sitä hetken mietin, mutta totesin, ettei ole tarpeeksi “juhlava” pituudeltaan sinne, vaan sopii enemmän juurikin muihin juhliin 🙂

 7. No onpas sun elämä luksusta ja ihanan pumpulista :)) kiva mekko, katselin itsekin tuota mekkoa nellystä mutta nähtävästi tein liian myöhään ostopäätöksen siitä kun mekko onkin loppu tuolta. Pah. Nopeat syövä hitaat..snif. 🙁

 8. Ootko muuttanut kuvien kokoa, kun näytät näissä uusimmissa (3kk) kuvissa todella leveältä? Vähän häiritsee, kun kaikki asut näyttää hassuille sun päällä tuon kuvien leveyden takia 😀

  1. No ei ole kyllä mitään muutosta tapahtunut, enkä kyllä nää ite mitään leveyttä itessäni näissäkään kuvissa 😀

   1. Haha, mun piti tulla just kirjoittamaan että sun kroppa näyttää niin hyvältä! Siis ihana naisellinen peppu ja kuitenkin muuten hoikka. Perfecto! Just sellainen jokamiehenunelma.

    Tykkään itse naisena naisellisista kropista, jossa ei siis ole liikaa rasvaa, mut sellaista ihanaa “haluan napata”- pehmeyttä. Siis ylilihaksikas tai aivan anorektinen ei nappaa ollenkaan.

    Tosi nättejä kuvi kyllä.

    1. Haha, ihana kiitoksia! Ja siis mä oon samaa mieltä tosta “haluan napata” -osastosta naiskropassa 🙂

 9. Aivan upea mekko ja upealta näytät muutenkin. Olen samaa mieltä kuin N, onnellisuus suorastaan huokuu näistä kuvista. =)

 10. I don’t understand what you’re writing about and the google translater is really bad, but I’d like to tell you that I love your blog 🙂 I’m glad I found it through Alexa’s blog.
  You have a great style! 🙂

  Take care,
  Anna <3

 11. Tosi nätti ja kesäinen kokonaisuus, joka sopii sulle hyvin :).

  Asiasta toiseen; kiitos kaikkien muiden juttujen lisäksi erityisesti kaikista musiikkivinkeistä ja matkapostauksista. Oon esim. miettinyt jo jonkun aikaa, että Kroatia vaikuttaa tosi kiinnostavalta paikalta, joka voisi olla lähitulevaisuuden kohteita. Ja sun postaukset vain vahvisti sitä mielikuvaa. Samoin musiikin osalta tosi moni vinkeistä kolahtaa kovaa ja esim. Fall Out Boyn “My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)” ja Sixx: A.M:n molemmat levyt on soineet aika repeatilla :). Joten kiitos loistavista vinkeistä :).

 12. Heippa Anna ! Oletko itse huomannut, että vastailet joskus aika ‘törkeästi’ joidenkin lukioiden kommentteihin? Toinen homma on se, että laitat hyvin monta kuvaa samasta asiasta.. Kyllä, huomasimme sushit ja sinut ja kauniin mekkosi, mutta niistäkin olisi vähemmät kuvast riittänyt. Muuten pidän hyvin paljon blogistasi, on vain pistänyt viimeaikoina silmään.. : )

  1. Minä pidän kuvapainotteisista blogeista, siksi kuvia tulee aina olemaan paljon. Se, missä olen vastannut esimerkiksi nyt törkeästi johonkin, on itselleni hieman mysteeri 🙂

 13. Nyt pitää kysyä tuosta mustikkalikööristä… Miten olet sitä käyttänyt eli oletko sekoittanut sitä johonkin? Kesäiset drinkkivinkit kiinnostaisi 🙂 Ja juu, mekkokin on nätti 😉

  1. Joo, me juodaan siitä aina mustikkashotteja 🙂 Shottilasiin sitä pohjalle, sitten mustikkakeittoa ja vispi-/kuohukermaa ylin kerros 🙂

Leave a Reply